Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-02@09:48:44 GMT

علت و درمان ایجاد جوش صورت در مسافرت

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۸۰۷۹۷

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

 شاید برای شما هم اتفاق افتاده است که در مسافرت، شاهد بیرون ریختن جوش های صورت هستید. حتما از خود پرسیده اید که چه عواملی باعث می شود که این در مسافرت، صورتمان جوش می زند؟ آیا آلودگی محیط میتواند در این عارضه نقش داشته باشد؟ با دکتر سلام همراه باشید.

جوش صورت در مسافرت

«رطوبت پایین هواپیما پوست را خشک می کند ، در عملکرد حفاظتی پوست ایجاد اختلال کرده و سبب تحریک آن می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غده های چربی در پاسخ به کمبود چربی پوست و خشکی در طول پرواز، شروع به فعالیت بیش از حد می کنند.
در برخی افراد، این یعنی خارش پوست ، در برخی می تواند باعث شرایطی مانند آکنه، روزاسه یا اگزما شود. »

«از داخل و خارج به پوست آبرسانی کنید. به دنبال محصولات حجم دهنده پوست حاوی اسید هیالورونیک باشید. این محصول یک آب رسانی قوی است که رطوبت را به لایه خارجی پوست می رساند و از خشک شدن آن جلوگیری می کند و به عملکرد حفاطتی آن کمک می کند.

قبل از سوار شدن به هواپیما از آن استفاده کنید تا پوست را در طول پرواز در وضعیت مناسبی نگه دارید. «می توانید ژل آب رسان (Neutrogena Hydro Boost Water Gel SPF 15) را امتحان کنید. زایشنر خاطر نشان می کند اگر در صندلی کنار پنجره نشسته اید، SPF هم از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند.

آرایش چطور؟

«به جای کرم پودر همیشگی، یک مرطوب کننده رنگدار استفاده کنید که پوست را مرطوب نگه داشته ضمن اینکه قابلیت پوشانندگی نیز دارد. »

اگر با آنچه در دسترس دارید نتوانستید از جوش زدن پیشگیری کنید، چطور با آنها مبارزه کنید؟

«محصولات موجود در داروخانه برای درمان جوش ها فوق العاده هستند.
اسید سالیسیلیک کمک می کند سلول های مرده و چربی اضافی را بردارید،
در حالی که بنزئیل پروکسید، باکتری آکنه زا را از بین می برد. یک جوش بزرگ دارید؟
کرم هیدروکورتیزون ۱% بدون نسخه را برای آرام کردن التهاب امتحان کنید.

اگر چیز دیگری ندارید، اندکی خمیر دندان روی جوشتان بزنید. تریکلوزان موجود در
خمیر دندان می تواند باکتری آکنه زا را از بین ببرد و جوش را پاک کند».
برای سالیسیلیک اسید این محصول را امتحان کنید: Clean & Clear Advantage Acne Spot Treatment و برای بنزوئیلپروکسید: La Roche-PosayEffaclar Duo

آکا ایران

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۸۰۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن آسیب می رساند
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • اهدای ۸۰ میلیون جایزه برقی با قرعه‌کشی/ از ابتدای خرداد تا پایان شهریور فرصت دارید